Tietosuojalauseke

Keitä me olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://targettrend.com/

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään ja miksi keräämme sitä

Kommentit

Kun kävijät jättävät kommentteja sivustoon, keräämme kommentti-lomakkeessa esitetyt tiedot sekä vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin havaitsemiseen.

Gravatar-palveluun voidaan antaa anonymisoitu merkkijono, joka on luotu sähköpostiosoitteesta (jota kutsutaan myös hashiksi), jotta näet, käytätkö sitä. Gravatar-palvelun tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/. Kommenttisi hyväksymisen jälkeen profiilikuvasi on näkyvissä yleisölle kommenttisi yhteydessä.

Media

Jos lähetät kuvia verkkosivustoon, sinun ei pidä ladata kuvia, joissa on mukana upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Sivuston kävijät voivat ladata ja purkaa sijaintitietoja verkkosivuilla olevista kuvista.

Keksit

Jos jätät kommentin sivustoomme, voit liittyä tallentamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeissä. Nämä ovat kätevästi, joten sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät yhden vuoden.

Jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään tähän sivustoon, asetamme tilapäisen evästeen määrittääksesi, selaimesi hyväksyy evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimen.

Kun kirjaudut sisään, määrittelemme myös useita evästeitä kirjautumistietojesi ja näytön valintojen tallentamiseksi. Kirjautuminen evästeissä kestää kaksi päivää, ja näytön asetusten evästeet kestävät vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumistasi jatkuu kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumistiedostot poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelia, selaimeesi tallennetaan uusi eväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja eikä yksinkertaisesti ilmoita juuri muokattua artikkelia. Se päättyy 1-päivän jälkeen.

Sulautettu sisältö muilta verkkosivustoilta

Tämän sivuston artikkeleihin voi sisältyä upotettu sisältö (esim. Videot, kuvat, artikkelit jne.). Muiden verkkosivustojen sulautettu sisältö toimii samalla tavoin kuin kävijä on käynyt toisella verkkosivustolla.

Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa muita kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutusta kyseisen sulautetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen jäljittäminen sulautetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään kyseiselle verkkosivustolle.

Kuka jakaa tietosi

Emme koskaan jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei laki sitä edellytä.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi yrityksille, jotka tarjoavat palveluita, jotka auttavat meitä liiketoiminnassamme, kuten asiakaspalvelun tarjoaminen, sähköpostin lähettäminen tai mainontasielut. Näillä yrityksillä on oikeus käyttää henkilötietojasi vain tarpeen mukaan näiden palvelujen tarjoamiseksi meille. Voit myös peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen ja poistaa tietosi milloin tahansa.

Kuinka kauan säilytämme tietosi

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pidämme niitä kohtuullisessa jonoesityksessä.

Käyttäjille, jotka rekisteröivät verkkosivustollamme (jos sellaisia ​​on), tallennamme myös käyttäjäprofiiliin antamat henkilökohtaiset tiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeä). Verkkosivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on tietosi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää vastaanottamasi viedyn tiedoston henkilötietojesi perusteella, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistat henkilötietosi, jotka meillä on. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuussyistä.

Missä lähetämme tietosi

Vierailijan kommentteja voidaan tarkistaa automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun avulla.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen admin@targettrend.com

Lisätietoja

DoubleClickin DART-evästeen

.:: Google ulkopuolisena myyjänä käyttää evästeitä tarjotakseen tarjouksia TargetTrend.comissa

.:: Googlen DART-kohteen hyödyntäminen antaa sille mahdollisuuden tarjota asiakkaille tarjouksia heidän vieraillessaan TargetTrend.comissa ja Internetin eri paikoissa.

.:: Käyttäjät voivat lopettaa DART-tuotteen käytön seuraamalla Googlen ilmoitusta ja sisältöjärjestelyjen tietosuojakäytäntöä oheisessa URL-osoitteessa – http://www.google.com/privacy_ads.html

Osa edistämistyökumppaneistamme voi käyttää evästeitä ja verkkoviittauksia verkkosivullamme. Julkistajien rikoskumppaneitamme ovat … .

Google AdSense

Nämä ulkopuolisten promootiopalvelimet tai mainosjärjestelmät hyödyntävät innovaatioita mainoksissa ja yhteyksissä, jotka näkyvät TargetTrend.comissa, ja ne lähettävät erityisesti ohjelmillesi. He luonnollisesti saavat IP-osoitteesi, kun tämä tapahtuu. Ulkopuoliset promootiojärjestelmät voivat samoin hyödyntää erilaisia ​​edistysaskeleita (esimerkiksi evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä) mainostensa elinkelpoisuuden määrittämiseen ja/tai näkemäsi julkistamissisällön mukauttamiseen.

TargetTrend.com ei voi hallita näitä evästeitä, joita ulkopuoliset sponsorit käyttävät.

Suosititte tutustumaan näiden ulkopuolisten mainospalvelimien erillisiin tietosuojamenetelmiin saadaksesi lisää pistekohtaista tietoa heidän käytännöistään ja ohjeita tiettyjen käytäntöjen lopettamiseen. TargetTrend.comin tietosuojakäytäntö ei vaikuta tällaisten erilaisten sponsorien tai sivustojen harjoituksiin, emmekä voi valvoa niiden harjoituksia.

Siinä tapauksessa, että haluat heikentää evästeitä, voit tehdä sen yksittäisten ohjelmavaihtoehtojesi kautta. Tarkempaa tietoa hoitojen hallinnasta tietyillä web-ohjelmilla löytyy ohjelmien erillisiltä sivuilta.

Jos jatkat verkkosivustomme käyttöä, olet hyväksynyt tämän käytännön.